Kokouspaketit

Kruunaa kokouspäiväsi valitsemalla Suomenlinnan ainutlaatuinen ympäristö kokouspaikaksesi. Tarjoamme kattavia kokouspaketteja sisältäen tilat, matkat, tarjoilut ja virkistysohjelmaa.

Tenalji von Fersenin juhlatila, johon katettu pitkät illallispöydät.

Kokoustilat

Suomenlinnasta löytyy kahdeksan erilaista kokous- ja juhlatilaa, joissa pidät pienet tiimipalaverit tai komeat kekkerit.

Pääset tutustumaan kokoustiloihin alla olevasta linkistä.

Kokoustilat

1700-luvun tyyliin pukeutuneet neidot piknikillä vehreällä aurinkoisella nurmella.

Kokoustarjoilut

Aloita päiväsi kokoustilaan katetulla herkullisella aamiaisella. Lounas nautitaan jossakin Suomenlinnan laadukkaista ravintoloista. Iltapäivän väsymystä vastaan taistelet herkullisella makealla kahvileivällä, joka katetaan jälleen kokoustilaan.

Puolipäiväpaketti antaa joustoa aikatauluihisi. Valitse lounaan kaveriksi joko aamiainen tai iltapäiväkahvi.

Kokoustilaan voi tilata virkistäviä juomia, naposteltavaa ja hedelmiä.

Juhlatiloissa tarjoilut voidaan räätälöidä toiveidesi mukaisesti.

Lisää pakettiisi päivällinen ja pääset nauttimaan herkullisista mauista Suomenlinnan upeassa ympäristössä.

Bastionin Höpkenin holvikaari, josta ilta-aurinko tuo valoa tiililattiaan.

Virkistysohjelma

Suomenlinna on täynnä salaperäisiä tarinoita, jotka odottavat sinua ammattitaitoisen oppaan johdolla. Valittavissasi on laaja valikoima opastettuja kierroksia ja aktiviteetteja, jotka sopivat jokaiseen makuun. Haluatko astua kokouspäivän lomassa lasihytin lumoavaan maailmaan vai kenties kokea jännittävän pakopelin haasteen?

Ohjelmatarjontaan

FRS-Finlandin vesibussi Vire Tykistölahden laiturissa aurinkoisena kesäpäivänä.

Saapuminen

Suomenlinnaan saapuminen tapahtuu HSL:n lautalla tai yksityisellä vesibussilla Helsingin Kauppatorilta.

Voimme varata osaksi kokouspakettianne liput kesäkaudella liikennöivään vesibussiin. Meidän kauttamme on mahdollista tilata myös yksityiskuljetuksia.

Ota yhteyttä, niin teemme teille sopivan tarjouksen!

Pyydä tarjous

Koko päivän kokouspaketti – Piirtämö max. 30 hlö

Valoisa ja viihtyisä kokoustila suoraan linnoituksen sydämessä! Kokouspakettiin sisältyy tilavuokra, opastettu kävelykierros, kokoustarjoilut sekä lounas ravintola Adlerfeltissä.

Koko päivän kokouspaketti – Paarlastihuone max. 54 hlö

Kokousta Kruunulinna Ehrensvärdin rakennuksen holvatussa auditoriotilassa! kokouspakettiin sisältyy tilavuokra, opastettu kävelykierros, kokoustarjoilut sekä lounas Ravintola Suomenlinnan Panimolla.

SUOMENLINNAN SALAISUUDET – opastettu kävelykierros

Kurkista linnoituksen lukittujen ovien taakse, kulje asiantuntevan oppaan johdolla pimeissä käytävissä ja kuule kaikki olennainen Suomenlinnan historiasta kolmessa vartissa. 

Kokouspäivän iloksi ja virkistykseksi

Pieni ohjelma ja tauko kokouspäivään tekevät ihmeitä niin puutuneille jäsenille kuin mielelle. Tarjolla kehoa herätteleviä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita ja ihanan rentouttavaa hierontaa.

Kehon ja mielen virkistykseksi

Nämä ohjelmat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden antaa mielen ja kehon rauhoittua ja virkistyä Suomenlinnan ainutlaatuisessa ympäristössä. Tarjolla merellistä meditaatiota, syvärentoutusta, pilatesta, joogaa ja dynaamista venyttelyä.

Suomenlinnan selviytyjät -pakopeli

Sinustako Suomenlinnan selviytyjä? Elämystorpan pakopelissä tiiminne seikkailee Suomenlinnan salaperäisissä bastioneisessa.

Vauhdikkaasti Viaporin valleilla -tiimikisailu

Kokoa joukkueesi ja teroita mielesi! Näkymätön rastirata vie ryhmäsi haastaviin tilanteisiin, joissa nokkeluus, luovuus ja tiimin yhteistoiminta palkitaan.