Ideoita ryhmille

Retkipäivä Suomenlinnassa? Suomenlinnaan tutustuminen onnistuu parhaiten, kun takeena on hyvin hoidetut järjestelyt. Räätälöimme teille ryhmänne toiveiden mukaisen linnoituspäivän.

Tule ryhmäsi kanssa Suomenlinnan, Unescon maailmanperintökohteen, upeisiin maisemiin, tutustuen linnoituksen kiehtovaan menneisyyteen. Sukella Suomenlinnan syövereihin teemallisten opastustemme kautta, ruokaile uniikeissa ruokapaikoissa ja rentoudu ryhmäsi kanssa.

Ohjelmatarjonta

Suomenlinna on täynnä salaperäisiä tarinoita, jotka odottavat sinua ammattitaitoisen oppaan johdolla. Valittavissasi on laaja valikoima opastettuja kierroksia ja aktiviteetteja, jotka sopivat jokaiseen makuun. Haluatko astua lasihyttien lumoavaan maailmaan vai kenties kokea jännittävän pakopelin haasteen? Vai ehkä haluat uppoutua unohtumattomiin museokokemuksiin?

Tutustu erilaisiin ryhmäopastuksiimme ja löydä juuri teille sopiva aktiviteetti, joka vie teidät matkalle Suomenlinnan salaisuuksien syvyyksiin.

 

Ryhmäopastuksiin

Volker von Boninin kesäkuussa 1960 ottama kuva perheestä, joka istuu Piperin kahvilan terassilla merinäköalalla.

Ruokailu

Suomenlinnassa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman paikallisia herkkuja aina kotiruoasta gourmet-illallisiin. Olipa ryhmänne pieni tai suuri, me huolehdimme, että jokainen saa nautinnollisen ruokailuelämyksen hyvästä seurasta nauttien.

Herkuttelutarjonta

FRS-Finlandin vesibussi Vire Tykistölahden laiturissa aurinkoisena kesäpäivänä.

Saapuminen

Suomenlinnaan saapuminen tapahtuu HSL:n lautalla tai yksityisellä vesibussilla Helsingin Kauppatorilta.

Voimme varata osaksi ohjelmapakettianne liput kesäkaudella liikennöivään vuorovesibussiin. Meidän kauttamme on mahdollista tilata myös yksityiskuljetuksia.

Ympäri vuoden liikennöivään HSL:n lauttaan liput voi ostaa HSL:n mobiilisovelluksella tai Kauppatorin lippuautomaateista.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme teille sopivimman matkavaihtoehdon!

Pyydä tarjous